ZuivelVers
Postbus 360
3440 AJ  Woerden

VriesVers - KorstDeeg


Het korstdeeg (ook wel bladerdeeg genoemd) van VriesVers is een product dat bestaat eerste klas roomboter, bloem en water. Korstdeeg is een zogenaamd "getoerd deeg". Dit wil zeggen dat het gemaakt is door telkens een dunne laag vet (toereer boter / toereer margarine) op een laag deeg aan te brengen, en het vervolgens te vouwen en uit te walsen. De samenstelling van het deeg bepaalt voor welke doeleinde het deeg wordt gebruikt.

VriesVers KorstDeeg is er in vier varianten, Roomboter Korstdeeg, Margarine Korstdeeg, Tompoucheplakken en Getoerd Gerezen Deegplakken.

4300 VriesVers KorstDeeg Doos4300 VriesVers Roomboter KorstDeeg

Hollandse korstdeeg van harde roomboter.
Mooie werking en rijk van smaak.
Geschikt voor alle korstproducten.

Doos 3 x 5 kg

4301 VriesVers Margarine Roomboter Korst4301 VriesVers Margarine Korstdeeg

Hollandse korstdeeg van plantaardige margarine.

Doos 3 x 5 kg

3934 VriesVers Tompouce Plakken3934 VriesVers Tompouce Plakken

Kant en klare plakken van 2,5 mm.
Snel en makkelijk te verwerken

Ds 30 x 400 gr

4202 VriesVers getoerd gerezen deeg plak4202 VriesVers getoerd gerezen deeg plakken

Geschikt voor alle getoerd gerezen producten, zowel zoet als hartig.
Geeft een luchtig eind resultaat

Ds 12 x 1000 gr